En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

çarkıt kuruluşlarda bina dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (ekol, allıkışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Bu merdivenler, ivedi kaçış senaryolarında hızlı ve emniyetli bir şekilde açılıp kullanıma müheyya hale gelir. Bu sayede, binada kâin kişilerin zamanında tahliye edilmesi sağlamlanır ve gönül kaybı riski minimize edilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

2023 seneı itibarıyla, 3 kattan elan yüce olan kamu binalarında yangın merdiveni bulunması ıztırari hale gelmektedir. Hassaten, bu binaların yangın merdiveni sistemleri metodik olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen dokumalabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve arz kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Bir binada veya bina tıkıznda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Zeyil-3/C’bile tamlanan sürelere birebir olması mecburidir.

Yangın kapısı montajı temelli profesyonel şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıkan üründe suç örgülmaması müstelzim bir nöbetlemdir.

Yangın merdiveni evgin çıkış kapısı bedelı konusunda hem istenen ölçüler hem maksut kapı adedi skorsı hem bile devam aksesuarlar belirlenmesinde çalışan rol oynar. Koca miktardaki kızılımlarda hediye teklifi farklı olmaktadır. Gene aynı şekilde kapının konstrüksiyonlacağı malzemeye nazaran bile fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana verişiniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Gök Yangın olarak binalarınıza yangın kapısı binalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page